Endelig – nu er det tid for at mødes igen.
Tag veninden, mor, datter eller din nabo under armen og kom til Kvinder i Netværks konference – bliv opmuntret, udfordret og udrustet sammen med skønne kvinder fra hele Danmark og på tværs af kirker og traditioner.

Velkommen til Kvinder i Netværks’ konference 18. og 19. marts 2022!
En tværkirkelig kvindekonference for alle kvinder!!!

ANSIGT til ANSIGT!

“Vi ser endnu som gennem en tåge eller som i et vandspejl, men en dag skal vi se ansigt til ansigt” 1.Kor. 13:12
Jesus kalder os til at møde Ham og Hans blik. Vi er kaldet til at løfte hovedet op mod Ham, se ind i Hans øjne og få Hans perspektiv på enhver situation. Alt bliver anderledes når vi står Ansigt til Ansigt med Jesus!

PROGRAM FREDAG 18. MARTS 2022
Kl. 18.30 Registrering
Kl. 19.00 Møde m. Anja Due, præst i Aalborg Citykirke

PROGRAM LØRDAG 19. MARTS 2022
Kl. 10.00 Registrering
Kl. 10.30 Møde m. Lone Kauczki, leder i Kvinder i Netværk
Kl. 12.30 Frokost
Kl. 13.30 Seminarer
Kl. 15.00 Kaffe
Kl. 16.00 “Ansigt til ansigt”
Kl. 18.00 Aftensmad
Kl. 19.00 Møde m. Silvia Kærlet Kauczki, studerende på sexologuddannelsen
Kl. 21.00 Afslutning

TALERE

“Mit navn er Anja Due, og til daglig er jeg en af præsterne i Aalborg Citykirke. Jeg er 50 år, lykkeligt gift med Ken, og vi har 2 voksne børn. Jeg har været i befrielses- og forbønstjeneste i 17 år, og jeg brænder for at se mennesker sat fri i Guds kærlighed, som jeg selv er blevet det. At vi må blive så fri, som Guds døtre, og være lige præcis den, Han har skabt os til at være, så vi frimodigt kan gøre det, Han kalder os til. Jeg har også rejst med Gospel Outreach og set, hvordan Guds kraft forvandler menneskers liv. Jeg har oplevet Gud opfylde sit ord og profetiske løfter over mit liv, og ønsker at opmuntre dig, til at holde fast i, hvad Gud har sagt til dig!

Jeg hedder Lone Kauczki; er 55 år og mor til syv børn og svigermor til tre. Er gift på 30′ år med Ole, som arbejder som fuldtids plejefar. Jeg arbejder som souschef på Blå Kors Hjemmet Hobro, og er tilknyttet Frikirken Randers, hvor jeg af og til forkynder Guds ord.
Jeg er leder i Kvinder i Netværk DK, og jeg brænder for at se kvinder opleve den frihed, der er i Jesus Kristus og glæder mig vildt til dette års Kvinder i Netværks Konference i Randers.
Årets tema er Ansigt til Ansigt. Vi har alle en gudgiven længsel efter Gud; at se og opleve Ham ansigt til ansigt. “Evigheden har Han lagt i vore hjerter” står der i Prædikeren kap.3. Hvordan leve Gud nær, når vi i perioder føler at Guds ansigt er skjult, – når vi føler at Gud er langt borte? Jeg har en drøm om at du ved denne konference må opleve at tågen letter og at du må se Ham i et nyt lys.
“Han skabte menneskene med en længsel efter Gud, så de i deres famlen måske kunne finde ham. Han er nemlig ikke ret langt borte fra en eneste af os.” Apg. 17:27
Glæder mig så meget til igen at mødes med kvinder fra det brede kirkelandskab, og at vi sammen må se hen på Ham og sammen træde ind i Hans nærvær.”

“Jeg hedder Silvia Kærlet Kauczki, er 25 år og gift med Silas. Lige nu bor vi glade i en meget skæv lejlighed i Randers. Jeg har taget en bachelor i teologi på Mariager Højskole og studerer lige nu til sexolog. Jeg er passioneret for mange emner, men brænder særligt for temaet: seksualitet og tro. Jeg ønsker at kunne være med til at starte en snak omkring seksualitet i det kristne levede liv. Særligt for kvindekonferencen, ønsker jeg at kunne pege på hvor fantastisk Gud er og hvor meget han ønsker os. Vores længsler, drømme og håb, mættes i Ham.”

SEMINARER lørdag eftermiddag – vælg mellem:

Seminar 1: Gentænk seksualitet v. Silvia Kærlet Kauczki.
Jeg er opvokset i kirkelige kredse, men har aldrig rigtig forstået hvordan min seksualitet på nogen måde skulle reflektere Gud. Sex og seksualitet fylder meget i vores samfund, men hvorfor betyder seksualitet egentlig noget for Gud? Hvorfor skabte Han den i os? For nogle er snakken om seksualitet spændende og længe ventet. For andre volder den stor smerte og skam. Uanset stadiet i livet og med alle oplevelser og erfaringer der måtte høre med, tror jeg at Gud ønsker at vise os hvem Han er… Også i noget så komplekst og fantastisk som vores seksualitet.

Seminar 2: Sulten efter mere v. Karin Kühl.
Gud har åbnet døre for mig, som jeg slet ikke havde set muligt. I mere end 10 år har jeg delt de gode nyheder på gaden fredag aftener for efterhånden tusinder af unge mennesker.
Kort efter starten af min evangelisationstjeneste blev jeg sulten efter mere. Så sendte Gud mig også ud i en helbredelsestjeneste.
Kan man få lov at gøre en forskel i nogens liv, når landet lukkes ned pga. restriktioner?
Jeg vil gerne dele nogle fantastiske, sjove, opmuntrende vidnesbyrd om, hvad der er muligt, når Gud inspirerer og virker med.
Han alene skal have al ære!

Seminar 3: Mødre i Bøn v. Berit Hans Pedersen.
Hvad kan ikke ske når mødre mødes i grupper og begynder at bede for sine børn, for børnehaven og skolen?
I Kolding ser vi flere og flere grupper formes og liv forvandles. Jeg vil fortælle om Mødre i Bøns vision og dele om vores erfaringer fra Kolding.

Seminar 4: “Hør Guds stemme” v. Mette Skals Haagensen
“Mine får hører min røst” siger Jesus. Lær om at lytte og høre Guds stemme. Han har så meget at fortælle dig. For hvordan skelner vi om det er os selv eller Gud der taler? Vi skal snakke om hvordan vi giver videre til andre det Gud taler til os. Og om hvordan vi fletter os sammen med Guds vilje i vores hverdagsliv. Gud taler til os på mange måder – lad os sammen dykke ned i at høre Guds stemme.

PRAKTISK INFO
Sted: Frikirken Randers, Mariagervej 117, 8920 Randers
Tid: fredag 18. marts, kl. 19-22 og 19. marts 2020, kl. 10-21

PRIS og TILMELDING

Begge dage inkl. forplejning:
Kr. 350 inden 12/3 (tilmelding efter 12/3 kr. 400)
Teen/stud./integrationsyd.: kr. 250 inden 12/3 (tilmelding efter 12/3 kr. 300)
Tilmelding via formularen nederst på siden.
Gyldig ved betaling på mobilepay nummer: 41023 eller konto: 77381 371143


TILMELDINGEN ER LUKKET

Online tilmelding er nu lukket. Har du spørgsmål – send os en e-mail på inspiration4kvinder@gmail.com
Der er dog plads til mødet fredag aften – deltagelse fredag aften koster 100kr.


Tilmelding er først gyldig ved betaling på Kvinder i Netværks MobilPay-nummer: 41023 eller konto nr.: 7738 1371143

Tjek dit spamfilter for e-mail med bekræftelse på tilmeldingen!